AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyrukta beklemek

Kahve falında kuyrukta beklemek

Kahve falında kuyrukta beklemek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, onların yaralarına merhem olacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kuyrukta beklemek gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kuyrukta beklediğini görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyrukta beklemek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruk beklemek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kuyruklu böcek görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, elindeki imkanların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz at görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruk sıra görmek fakirlerin zenginleşeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir