AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, işinin de hep yürüyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı konuşturmalısınız.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir