AnaSayfa / Genel / Kahve falında balina kuyruğu görmek

Kahve falında balina kuyruğu görmek

Kahve falında balina kuyruğu görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, temize çıkacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında balina kuyruğu gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında balinanın kuyruğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hastalıklarını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında balina kuyruğu görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işaret eder.

Kahve falında balina ve yavrularını görmek hataların telafi edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kıyıya vurmuş balina görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, aileden ayrı kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balina ve köpekbalığı görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ispermeçet balinası görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında birçok balina görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, dertlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karada balina görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir