AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz köpek görmek

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruksuz köpek gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak hasta ise iyileşeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir