AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, hedeflerine yaklaşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak böylece işlerini yoluna sokacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya inanılır.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak yol göstereceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir