AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek onunla yaşamını birleştireceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir