AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kuyruğu görmek

Kahve falında köpek kuyruğu görmek

Kahve falında köpek kuyruğu görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, büyük adımlar atılacağına, parasının ve makamının artacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında köpek kuyruğu gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek rızkından olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir