AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek işlerinin hemen hallolacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek üzerinde kafa yoracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak başarısızlığa düşüleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, para yatıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir