AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruksuz köpek görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak iç sıkıntısına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek hayattan her istediğini alacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek dönülmez yollara gireceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak varlık içinde yokluk çekileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek büyük kazançlar getireceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir