AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi, hayatınızı veya pozisyonunuzu daha iyi hale getirmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, parasal krizler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir