AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olmak ve silah görmek

Kahve falında asker olmak ve silah görmek

Kahve falında asker olmak ve silah görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında asker olmak ve silah gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında askerden silah almak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı asker olmak borç batağına düşeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Kahve falında asker silahı görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret eder.

Kahve falında silahlı asker görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı askere gitmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir