AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu örümcek görmek

Kahve falında kuyruklu örümcek görmek

Kahve falında kuyruklu örümcek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hacetinizin giderilmesine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruklu örümcek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyruklu örümcek görmek tartışmaların sonlandırılacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun kuyruğu görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyruklu görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruk sıra görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir