AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, giden birinin geri döneceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında kedi kuyruğu koparmak ufkunun açılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet eder.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kedi kuyruğu görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir