AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kedi görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi kuyruğu koparmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir