AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu görmek

Kahve falında kuyruklu görmek

Kahve falında kuyruklu görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruklu gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kopmuş kedi kuyruğu görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında inek kuyruğu görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yemek kuyruğu görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu hayvan görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kuyruklu böcek görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir