AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruk sıra görmek

Kahve falında kuyruk sıra görmek

Kahve falında kuyruk sıra görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruk sıra gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sıra kuyruğu görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruk sırası görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında kuyruk sıra görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında sıra beklemek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul sırasına görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sıra dağlar görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında doktor sırası beklemek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf ve sıra görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir