AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Kahve falında tavus kuşu kuyruğu görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında tavus kuşu görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavus kuşu kanadı görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşunun tüyünü görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir