AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kuyruğu görmek

Kahve falında koyun kuyruğu görmek

Kahve falında koyun kuyruğu görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında koyun kuyruğu gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Kahve falında koyun kuyruğu görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, onlardan medet umacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek kuyruğu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kuyruklu böcek görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir