AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvetin içinde görmek

Kahve falında küvetin içinde görmek

Kahve falında küvetin içinde görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işarettir.

Kahve falında küvetin içinde gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında küvetin içinde görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında küvetin içinde su görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında küvet içinde balık görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küvete çiş yapmak işlerinde başarılı olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küvete kaka yapmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kırık küvet görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvet yıkamak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, düşmanlarının güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu küvete girmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir