AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvet yıkamak

Kahve falında küvet yıkamak

Kahve falında küvet yıkamak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ticarette zarar edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küvet yıkamak gördüyseniz:

  • Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veya iş birliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında küvette çamaşır yıkamak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küveti yıkamak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, işinde ustalaşacağına delalet eder.

Kahve falında küvet yıkamak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında küvette yüzmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hataların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küvet içinde balık görmek huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında küvetin içinde su görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küvete çiş yapmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü küvet görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir