AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvetin içinde su görmek

Kahve falında küvetin içinde su görmek

Kahve falında küvetin içinde su görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, büyük kazanç elde edeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, keyfin kaçacağına, saygın bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küvetin içinde su gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında küvetin içinde su görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında küvetin içinde görmek kendi işine sahip olacağına, sorunlarını çözebileceğine tabir olunur.

Kahve falında küvet içinde balık görmek üzüleceğine ve kırılacağına, elinin de bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu küvete girmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, elindeki malların gideceğine delalettir.

Kahve falında su dolu küvet görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında küvet dolusu su görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında küvette su görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Kahve falında küveti su doldurmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir