AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvet içinde balık görmek

Kahve falında küvet içinde balık görmek

Kahve falında küvet içinde balık görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet eder.

Kahve falında küvet içinde balık gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında küvet içinde balık görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında küvetin içinde su görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küvetin içinde görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küvette balık görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında kan dolu küvet görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya inanılır.

Kahve falında küvet dolusu su görmek sıkıntılarının daha da artacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında küvette olduğunu görmek istediği başarıya kavuşacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında küvete işediğini görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir