AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu küvete girmek

Kahve falında su dolu küvete girmek

Kahve falında su dolu küvete girmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu küvete girmek gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda yaşam tarzınızı yenileyebilir, standartlarınızı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında su dolu küvete girmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu küvet görmek rahatının da yerine geleceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek üzgün olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında kan dolu küvet görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu küvet görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında boş küvete girmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında küvete girmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küveti su doldurmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir