AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık küvet görmek

Kahve falında kırık küvet görmek

Kahve falında kırık küvet görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kırık küvet gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık küvet görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına delalet eder.

Kahve falında küvete sıçmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında küvete kaka yapmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına inanılır.

Kahve falında küvete yatmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz küvette yıkanmak kazancının da eksilmeyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan dolu küvet görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küvette oturmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küveti doldurmak zorlukları atlatacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir