AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum hediye etmek

Kahve falında lokum hediye etmek

Kahve falında lokum hediye etmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında lokum hediye etmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Kahve falında lokum hediye almak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine delalettir.

Kahve falında lokum hediye etmek yaşamının tadını çıkaracağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında renkli lokum yemek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum şekerleme görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum tozu görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lokum şekeri görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lokum almak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir