AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına pislediğini görmek

Kahve falında altına pislediğini görmek

Kahve falında altına pislediğini görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, eşlerinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında altına pislediğini gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında kendi altını pislemek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında altına pislemek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında altını pislediğini görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek işveren pozisyonuna geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında altına pislediğini görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında altını pislemek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağı pislemek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kısmetin kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir