AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek

Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek

Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun koluna konduğunu gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buse kondurmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine delalettir.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek eğlenceli günler geçirileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir