AnaSayfa / Genel / Kahve falında buse kondurmak

Kahve falında buse kondurmak

Kahve falında buse kondurmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayırlı haberlere, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında buse kondurmak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında buse kondurmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında buse görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara konduğunu görmek yeni işler peşinde koşulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir