AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek kimse ile tartışmayacağına, sermayesini kaybedeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, hem dua alacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet eder.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet eder.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek paraya ve mala kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek canının sıkılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buse kondurmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir