AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercini kafese koymak

Kahve falında güvercini kafese koymak

Kahve falında güvercini kafese koymak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında kafese güvercin koymak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına delalet eder.

Kahve falında kuşu kafese koymak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı kafese koymak rahatsızlık vereceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında papağanı kafese koymak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak şansının açılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir