AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek sağlığın da bozulacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok büyük hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında küs olan birini öpmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında küs birini öpmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs birinin elini öpmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir