AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hasta ise şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında küs birinin elini öpmek yüksek bir makamı olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olan birini öpmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Kahve falında küs birini öpmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir