AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs birini öpmek

Kahve falında küs birini öpmek

Kahve falında küs birini öpmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs birini öpmek gördüyseniz:

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalettir.

Kahve falında küs birinin elini öpmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında küs birini öpmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olan birini öpmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir