AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun insanı öpmek

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birini öpmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalettir.

Kahve falında küs birinin elini öpmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, dinç kalacağına yorulur.

Kahve falında küs birini öpmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek sevdikleri ile kavuşacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir