AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olan birini öpmek

Kahve falında küs olan birini öpmek

Kahve falında küs olan birini öpmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olan birini öpmek gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında küs olan birini öpmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında küs birini öpmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun birini öpmek müjdeli olaylar yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir