AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs birinin elini öpmek

Kahve falında küs birinin elini öpmek

Kahve falında küs birinin elini öpmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, makamının artacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında küs birinin elini öpmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek geleceğinin de umut vadedeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birini öpmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek kendisine gelemeyeceğine, istenmeyen bir yolculuğa delalettir.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs birini öpmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir