AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu birini öpmek

Kahve falında küs olduğu birini öpmek

Kahve falında küs olduğu birini öpmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Kahve falında küs olan birini öpmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek ileri gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek kafa dağıtacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs birini öpmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birini öpmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birini öpmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir