AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, ailesini hem gururlandıracağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi küs görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek heveslerinin biteceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişileri görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir