AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, yollarının açılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birini dövmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu birini dövmek istediği başarıyı göstereceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs kişiyi görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişileri görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir