AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok hayırlı haberler alacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinden özür dilemek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek işlerin toparlanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayarak özür dilemek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin özür dilediğini görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin özür dilediğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir