AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu kişileri görmek

Kahve falında küs olduğu kişileri görmek

Kahve falında küs olduğu kişileri görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğu kişileri gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küs kişiyle barışmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişileri görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi küs görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir