AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, geçim derdinin son bulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, güvenini sarsacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak sevgi dolu haberler alınacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, çok büyük paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu kişileri görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir