AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi küs görmek

Kahve falında ölen kişiyi küs görmek

Kahve falında ölen kişiyi küs görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, istediği yola çıkacağına, dertlerinin günden güne artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi küs gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınızda ya da yöntemlerinizde köklü değişiklikler yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak büyük atılımlar yapacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek mutlu ve huzurlu olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir