AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, huzur içinde yaşayacağına, malına gelecek zarara, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiye sarılmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek kazancının düşeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olunan kişiyi görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, eline geçen malları tutamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir