AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinin elini tutmak

Kahve falında küs olduğun birinin elini tutmak

Kahve falında küs olduğun birinin elini tutmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin elini tutmak mutluluktan havalara uçulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs birinin elini öpmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu birinin elini öpmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin elini öpmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak asil kimselerden çıkacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir