AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, güzel işlere imza atacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, gülüp eğleneceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında küs biriyle tartışmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Kahve falında para yüzünden tartışmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yalnız hissetmeye alamet eder.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, daha fazla mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında anneyle tartışmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir