AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs biriyle tartışmak

Kahve falında küs biriyle tartışmak

Kahve falında küs biriyle tartışmak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs biriyle tartışmak atılan adımların zarar getireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak insanların yolunu aydınlatacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak tartışmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölülerle tartışmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingeneyle tartışmak işin düzeltileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle tartışmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir