AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her konuda gereğinden fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında küs biriyle tartışmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğu biriyle tartışmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir