AnaSayfa / Genel / Kahve falında para yüzünden tartışmak

Kahve falında para yüzünden tartışmak

Kahve falında para yüzünden tartışmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, maddi olanakların artacağına, büyük bir servete kavuşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında para yüzünden tartışmak gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Kahve falında para yüzünden tartışmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında para yüzünden kavga etmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünden yaralandığını görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak canını ve malını garanti altına alacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına inanılır.

Kahve falında yüzünden yaralanmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir