AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul müdürüyle tartışmak

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili bazı konuların da boş verilmemesi gerekiyor.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdürle tartışmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında müdürüyle tartışmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürle tartışmak sorunlarını çözebileceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Kahve falında okul müdürünü dövmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir